Om os

Et stort marked

Du er tryg hos Boligkortet.dk
Med mange års erfaring har vi en dybdegående indsigt i lejeboligmarkedet. På siden præsenterer vi verificerede boliger og præsenterer dig for drømmeboligen.
Ubegrænset adgang til alle ejendomme
20.000+ danskere bruger boligkortet hver dag
Daglig kundeservice

For dig som udlejer

Eksponering på hele vores partnernetværk (Samlet over 40.000 besøgende om måneden)
Vi hjælper dig i gang og tilbyder fri support
Hurtig og nem boligudlejning

For dig som lejer

Vores kunder har ubegrænset adgang til 10347 lejeboliger i hele Danmark
Over 20.000 månedlige brugere benytter Boligkortet.dk
Vi yder support og hjælp til alle typer spørgsmål
Hvordan fungerer det?
Hos Boligkortet.dk samler vi boliger fra over 100 websites, for at tilbyde vores lejere det bredeste udvalg af lejeboliger, som overhovedet muligt.
Find nemt og overskueligt en bolig eller udlejer:
Hos Boligkortet.dk har du mulighed for at søge mellem flere tusinde boliger i hele landet, som vores udlejere tilbyder. Om du er på udkig efter lejlighed, hus, værelse eller studiebolig, så kan du finde det hos Boligkortet.dk. Du kan nemt og overskueligt effektivisere din boligsøgning, ved at filtrere din søgning på antal værelser, husleje, boligtype, postnummer og meget mere - alt efter dine behov. Som udlejer kan du hurtigt oprette en boligannonce, som vil blive tilbudt til vores 20.000+ månedlige besøgende. Vores boligsøgende kan ved blot ét klik komme i kontakt med dig, og på den måde finder du forhåbentligt din nye lejer.
Opret profil
Få hjælp og support til din boligsøgning eller boligudlejning:
Vores team står til rådighed alle hverdage fra 09.00-17.00, for at hjælpe både udlejere og boligsøgende. Vi bestræber os på at hjælpe alle på bedst mulige vis, hvad end du har tekniske problemer eller spørgsmål til selve boligsøgningen eller udlejningen. Derudover er vi åbne for forbedringer og forespørgsler, da det er med til at forbedre vores produkt så det matcher netop de forventninger og krav som stilles.
Kontakt kundeservice